Curs GMP bàsic

Aquest curs GMP Bàsic està dirigit a professionals de Producció, Condicionat, Magatzem, Neteja i Manteniment, que volen adquirir una formació bàsica GMP per treballar en un entorn GMP.
Durada: 3 hores

Més info

Curs GMP avançat

Aquest Curs GMP Avançat està adreçat a professionals de la indústria farmacèutica i altres sectors afins que volen adquirir una especialització GMP que els permeti implementar la seva activitat professional i millorar en la gestió del seu treball diari i dels seus departaments.
Durada: 4 hores

Més info

Curs GMP per a laboratoris cosmètics

El curs GMP Laboratoris Cosmètics està dirigit a professionals de Garantia, Producció i Direcció, que volen adquirir una formació sobre la definició dels requeriments segons la Normativa UNE-EN ISO 22716 i del reglament de la CE N ª 1223/2009 que han de complir els laboratoris cosmètics.
Durada: 4 hores

Més info

Curs GMP per a la fabricació de productes estèrils

El Curs GMP per a la fabricació de productes estèrils està dirigit a professionals de Garantia, Producció, Enginyeria i Direcció, que volen adquirir una formació sobre la definició de tots els requeriments necessaris per a la fabricació de productes estèrils.
Durada: 2 hores

Més info